BUMERANG TRAVEL je vlasništvo firme Business Solution Plus doo Niš, koja je osnovana 2011. godine. Business Solution Plus doo Niš je kompanija koja se bavi savetovanjem i konsaltingom u oblasti poslovnih strategija. Sarađujemo sa mnogim klijentima iz privatnog, javnog i neprofitnog sektora, u cilju identifikovanja novih poslovnih mogućnosti i definisanja kritičnih tačaka u svakodnevnom poslovanju.

Zahvaljujući dobrom poznavanju dinamike kompanija, tržišta na kojima posluju i bliske saradnje na svim nivoima organizacije, naši klijenti dolaze do održive komparativne prednosti, izgrađuju sposobnije i fleksibilnije organizacije i time obezbeđuju realizaciju dugoročnih ciljeva.

Business Solution Plus je partner EEN-Evropske mreže za preduzetništvo, koju čini 572 partnerskih organizacija u 45 zemalja u Evropi i svetu. Mreža povezuje preko 4.000 eksperata iz oblasti preduzetništva, inovacija i transfera tehnologije s ciljem promovisanja konkurentnosti i inovacija na evropskom i lokalnom nivou.

U vlasništvu naše firme je web platforma POSLOVNA MREŽA na domenu www.poslovnamreza.rs, koja na savremen način korišćenjem najnovijih tehnologija pruža priliku firmama da unaprede svoje poslovanje kroz umrežavanje sa partnerima, promociju proizvoda i usluga, stvaranje novih poslovnih kontakata, a time i novih mogućnosti poslovanja.

U vlasništvu naše firme je razvijena web prodavnica SHOPPY ONLINE na adresi www.shoppy.rs. U svom širokom asortimanu proizvoda imamo ponudu probranih, kvalitetnih proizvoda renomiranih svetskih kompanija. Cilj nam je da kupcima obezbedimo udobnost kupovine iz svog doma ili sa bilo koje druge lokacije, uz veliki izbor proverenih proizvoda renomiranih kompanija po pristupačnim cenama, uz kvalitetnu podršku i brzu isporuku proizvoda na kućnu adresu.

U vlasništvu naše firme je i turistička agencija BUMERANG TRAVEL na adresi www.bumerang.rs. U svojoj ponudi imamo aranžmane letovanja, zimovanja, spa&welness, evropskih i svetskih destinacija u organizaciji najboljih tour organizatora na našem tržištu. Želja nam je da Vam na najbolji način prezentujemo najlepše destinacije za Vaš odmor, da vam damo prave informacije, podršku i pomoć u izboru prave destinacije za Vas, kao i da vam obezbedimo konkurentne cene i mogućnosti plaćanja.

 

ZAŠTO BISTE PUTOVALI SA BUMERANG TRAVEL

 • U našoj ponudi se nalaze isključivo aranžmani najboljih tour operatora na našem tržištu
 • Nudimo Vam veliki izbor probranih aranžmana letovanja, zimovanja, spa&welness, evropskih i svetskih destinacija
 • Želimo da Vam na najbolji mogući način prikažemo destinacije i pomognemo u izboru prave za Vaš odmor
 • Trudimo se da Vam obezbedimo najbolje cene i mogućnosti za plaćanje
 • Naš tim sa uspehom sagledava i prepoznaje potrebe kupaca i pronalazi najbolju ponudu za Vas
 • Želimo biti lider na izabranim tržištima u zadovoljstvu klijenata, profesionalnosti i inovativnosti
 • Naše ciljeve ostvarujemo pošteno, ispravno i odgovorno, uvažavajući pravila i načela etike koje profesija nalaže
 • Transparentnost je temelj svih naših aktivnosti, naše komunikacije, naših ugovora
 • Posvećeni smo tome da BSP učinimo firmom u kojoj svi pojedinci imaju mogućnost da napreduju i uspeju. Koristimo tehnike slušanja i dijaloga kao alate za kontinuirano unapređenje našeg odnosa sa svim interesnim grupama. Prisutna raznovrsnost mišljenja, stručnosti i iskustva je ključni element za stvaranje okruženja u kome se na bazi kreativnih tenzija stvaraju nove ideje

Podaci firme:

Business Solution Plus doo Niš

Marjana Badela 3, Niš

pib 106960688

tel. 018/553-054

tel. 063/277596

tel. 060/0277596

 

N A Š I   W E B   S A J T O V I

 

 

 • Marjana Badela 3, 18000 Niš
 • +381 18 553 054
Top