FILTER HOTELA - više od 500 hotela u ponudi

Grčka - Hoteli

Mali i udoban hotel modernog stila. Nudi udobne sobe, bar, vrt, internet. U blizini hotela su prodavnice, grčke taverne, kafići i barovi.
POGLEDAJ PONUDU
Manji hotel nedaleko od mora. Jednostavan stil, udobne sobe, internet, prijatna atmosfera. Pogodan za ekonomičan odmor.
POGLEDAJ PONUDU
Mali hotel modernog stila. Sastoji se od dve četvorospratne zgrade povezane mostom. Komforne sobe, internet, bar, bazen, đakuzi, izuzetna usluga.
POGLEDAJ PONUDU
Mali udoban hotel udaljen samo nekoliko koraka od mora. Udobne sobe, internet, bar, prijatna atmosfera. U neposrednoj blizini su prodavnice, barovi i grčke taverne. Pogodan za udoban ekonomičan odmor.
POGLEDAJ PONUDU
Mali ekonomičan hotel u blizini peščane plaže. Poseduje prostrane sobe sa kuhinjom, bar, internet, prijatnu atmosferu. Pogodan za opustajući porodični odmor.
POGLEDAJ PONUDU
Mali udoban hotel, sastoji se od četiri sprata. Jednostavan stil, sobe sa modernim sadržajima, internet, roštilj, topla atmosfera.
POGLEDAJ PONUDU
Mali i udoban hotel. Jednostavan stil, prostrane sobe, internet, kvalitetna usluga. Pogodan za ekonomičan i udoban odmor.
POGLEDAJ PONUDU
Mali hotel na samoj plaži. Nudi udoban smeštaj i odličnu uslugu. Tokom dana možete aktivno učestvovati u sportovima na vodi, a potom otići na večeru u jednu od mnogih tradicionalnih grčkih taverni. Pored hotela ima…
POGLEDAJ PONUDU
Mali i udoban hotel u srcu letovališta mesta Leptokarije. Sastoji se od četvorospratne zgrade. Jednostavan stil, prostrane standardne sobe, restoran, mali bazen, internet. Pogodan za udoban ekonomičan odmor.
POGLEDAJ PONUDU
Hotel je smešten u samom centru grada, u blizini mora. Uređen je u neoklasičnom stilu. Nedavno renoviran. Gosti mogu uživati u prijatnoj atmosferi. U blizini hotela su prodavnice suvenira, barovi i tradicionalne grčke taverne.
POGLEDAJ PONUDU
Strana 1 od 33
  • Marjana Badela 3, 18000 Niš
  • +381 18 553 054
Top